(+31) 617384291 >>24/7 BEREIKBAAR

Koelcel bouwen
– Dennis de Bruyn BV –

Koelcellen

 

Als Dennis de Bruyn BV verzorgen wij voor u de complete bouw van de koelcel. Ook de koelinstallatie kunnen wij voor u laten verzorgen.

De koelcellen plaatsen wij in verschillende branches, denk hierbij aan bloemen, glastuinbouw, AGF sector, brood- en banketindustrie, vlees en visverwerkende industrie en laboratoria. Als bedrijf in de bollenstreek, zijn wij een ideale partner voor bedrijven uit deze markt.

Dit zijn belangrijke sectoren waar de juiste temperatuur zeer belangrijk is zodat de producten langer houdbaar blijven. Doormiddel van roosters en luchtkokers word de luchtvoorziening geregeld.

De sandwichpanelen die wij gebruiken voor de montage van de koelcel zorgen voor een strak en efficiënt eindproduct. De panelen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren voorzien van verschillende isolatiekernen. De juiste panelen hangt af van de toepassing waar de koelcel voor gebruikt zal worden en welke secundaire eisen er zijn.

Een variant op de koelcel is de vriescel, waarbij de temperatuur beneden het vriespunt wordt gehouden in plaats van vlak erboven.

Wilt u met ons contact opnemen ?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een nieuwbouw -, renovatie, of onderhoud project m.b.t. uw bedrijfsruimte, koel- of klimaatcel of laboratorium ? Of wilt u graag worden voorzien van een eerlijk advies ?
Plan een vrijblijvend gesprek of ontvang een vrijblijvende offerte.
Wij nemen tijd voor een klant en maken graag even persoonlijk kennis.
Binnen 24 uur heeft u een reactie van ons binnen …

4 + 14 =