(+31) 617384291 >>24/7 BEREIKBAAR

Producten & Oplossingen
– Dennis de Bruyn BV –

“Wij hebben alle kennis in huis om het gewenste eindresultaat te realiseren en werkt voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende industrieën. Van de bekleding van vloeren tot deuren, ramen, en uiteraard de ronde randafwerkingen. Wij hebben de juiste oplossing voor u” 

Wilt u projecten zien die door Dennis de Bruyn zijn gerealiseerd ?

Koelcellen

 

Als Dennis de Bruyn BV verzorgen wij voor u de complete bouw van de koelcel. Ook de koelinstallatie kunnen wij voor u laten verzorgen.

De koelcellen plaatsen wij in verschillende branches, denk hierbij aan bloemen, glastuinbouw, AGF sector, brood- en banketindustrie, vlees en visverwerkende industrie en laboratoria. Als bedrijf in de bollenstreek, zijn wij een ideale partner voor bedrijven uit deze markt.

Dit zijn belangrijke sectoren waar de juiste temperatuur zeer belangrijk is zodat de producten langer houdbaar blijven. Doormiddel van roosters en luchtkokers word de luchtvoorziening geregeld.

De sandwichpanelen die wij gebruiken voor de montage van de koelcel zorgen voor een strak en efficiënt eindproduct. De panelen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren voorzien van verschillende isolatiekernen. De juiste panelen hangt af van de toepassing waar de koelcel voor gebruikt zal worden en welke secundaire eisen er zijn.

Klimaatcellen

 

In de klimaatcellen kunnen temperatuur, luchtvochtigheid, luchtsnelheid, hoeveelheid (kunst)licht en de voeding voor de plantjes optimaal geregeld worden. De groeikamer beïnvloedt de groei van de plantjes op positieve wijze. Het benodigde resultaat kan sneller worden behaald in een groeikamer omdat de omstandigheden geoptimaliseerd worden.

Veelal zijn klimaatcellen en kweekcellen in een laboratorium in een hygiënisch afgesloten gebouw. Er is geen invloed van het weer of van het klassieke dag/nachtritme en biedt dus veel vrijheden voor een vermeerderingsbedrijf of research organisatie. Deze methode wordt gebruikt als niets aan het toeval mag worden overgelaten. Een klein nieuw plantje is kwetsbaar en als de klassieke methoden niet werken of risico inhouden (zoals zaaien en stekken) is weefselkweek in een klimaatcel een goede oplossing.

Hygiëne is van groot belang omdat alleen dan het optimale resultaat kan worden behaald in de klimaatcellen en kweekcellen. Middels luchtfiltratie en eventueel sterilisatie in combinatie met een drukregime in het gebouw en speciale deurtechnieken wordt het gehele laboratorium ‘schoon’ gehouden.

Sandwichpanelen kunnen zowel als binnen- als buiten gebruikt worden. Ze bestaan uit drie lagen waarbij de binnenste laag een isolerende functie heeft. De buitenzijde van de sandwichpanelen is voorzien van een afwerking zodat ze naast functioneel ook mooi is. Door hun isolerende werking zijn sandwichpanelen ideaal voor gebouwen waar warmte- of geluidisolatie een rol speelt. Ze kunnen snel gemonteerd worden en hebben een prima kwaliteit.

 
Een sandwich dakplaat vindt u vandaag in bijna elke gewenste uitvoering, maat en motief. Gaat u voor een strak, functioneel en haast minimalistisch ogend gebouw? Dan kiest u best een vlakke plaat, en dan nog liefst voor de optisch doorlopende uitvoering. Heeft u het liever wat traditioneler? Dan vindt u ongetwijfeld een dakplaat naar uw gading binnen ons ruim assortiment leverbaar in vrijwel elke gewenste maat. Bij sandwich dakplaten uit traditioneel metaal hoort wel nog een coating die het metaal bestand maakt tegen corrosie. Een voordeel is dat u deze kan kiezen in een heel aantal kleuren, wat uw pand meteen een nog persoonlijker noot geeft.

Bedrijfsruimten

Wanneer u voor Dennis de Bruyn BV kiest, kiest u voor kwaliteit. Wij realiseren de nieuwbouw van klein tot groot, denk hierbij aan de bouw van bijvoorbeeld een rookruimte, bollenschuur, loods, bedrijfshallen. 

N

De bedrijfsruimten van Dennis de Bruyn BV worden gerealiseerd door ons totaalconcept. Een totaalconcept houdt in dat wij u helpen bij het ontwerp én realisatie van uw pand. U hoeft zich niet meer druk te maken over de bouw. Dat doen wij. U kunt zich daardoor 100% focussen op het runnen van uw bedrijf. 

Wanneer de schetsen zijn goedgekeurd, gaan wij aan de slag. Wij hebben een groot netwerk aan lokale vakbekwame ondernemers. Door ons netwerk kunnen wij efficiënt werken en wordt uw bedrijfspand snel opgeleverd. Dit ziet u ook terug in de bouwkosten. Wij maken voordat het project van start gaat een prijsvoorstel. Zo weet u wat u te wachten staat en staat u niet voor onaangename verassingen. Dennis de Bruyn BV streeft ernaar dat u voor een scherpe prijs van uw bedrijfspand kan genieten

Bij het bouwen van bedrijfsruimten stellen wij een plan van aanpak op. Hierin worden wensen en behoeftes als uitgangspunt gebruikt. Wij luisteren naar u met een vakkundig oor en geven, indien nodig, advies. U kunt ervoor kiezen dat wij uw bedrijfspand schetsen, maar u kunt ook een eigen architect inschakelen. De architecten van Dennis de Bruyn BV zijn betrouwbaar en hebben veel vakkennis. De architect schetst een verantwoord, economisch en praktisch ontwerp. Als kiest voor een eigen architect, kunt u het ontwerp bij ons afgeven. 

Bij Dennis de Bruyn BV heeft u altijd contact met één contactpersoon. Hierdoor kan Dennis de Bruyn BV misverstanden voorkomen. Dennis de Bruyn BV wil graag dat het hele proces soepel verloopt. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos! Graag tot ziens!

Laboratoria & Cleanrooms

Een cleanroom, stof- en/of kiemarme ruimte, is een ruimte waarin de concentratie van deeltjes in de lucht is beheerst. Daarnaast wordt vaak rekening gehouden met de gewenst of vereiste temperatuur, vochtigheid en druk. Welke classificatie voor uw cleanroom is gewenst, of vereist hangt van een aantal factoren af. Graag gaan wij, als Dennis de Bruyn BV, met u het gesprek aan om te kijken wat er noodzakelijk is

 

Waarom ?

Het ontwikkelen of produceren van een product in een cleanroom vindt plaats omdat het product gevoelig is voor besmetting of verontreiniging, of door de (wettelijke) regelgeving. Daarnaast kunnen voor bestaande producten nieuwe eisen ontstaan, of voldoet de reeds bestaande ruimte niet meer aan gestelde eisen. Om deze redenen dient een schone (stof- en kiemarme) ruimte te worden gebouwd en ingericht.

Kenmerken

Kenmerken van een cleanroom zijn onder meer : gladde, goed te reinigen wanden, zo min mogelijk horizontale vlakken, een luchtsluis, specifieke vloer en uiteraard het gebruik van een hepafilter. Dennis de Bruyn BV heeft ruime ervaring op het gebied van fabricage van Cleanrooms. Cleanrooms worden onder meer toegepast in de micro electronica, farmacie, voedingsindustrie en agrarische sector.

Mogelijkheden

De uitrusting van een cleanroom zijn zeer uitgebreid. Alles is daarbij afhankelijk van de vereiste c.q. noodzakelijke classificatie. Dennis de Bruyn BV heeft alle kennis in huis om het gewenste eindresultaat te realiseren en werkt voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende industrieën. Van de bekleding van vloeren tot deuren, ramen, en uiteraard de ronde randafwerkingen. Wij hebben de juiste oplossing voor u.

Wilt u met ons contact opnemen ?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een nieuwbouw -, renovatie, of onderhoud project m.b.t. uw bedrijfsruimte, koel- of klimaatcel of laboratorium ? Of wilt u graag worden voorzien van een eerlijk advies ?
Plan een vrijblijvend gesprek of ontvang een vrijblijvende offerte.
Wij nemen tijd voor een klant en maken graag even persoonlijk kennis.
Binnen 24 uur heeft u een reactie van ons binnen …

4 + 2 =