(+31) 617384291 >>24/7 BEREIKBAAR

Cleanroom bouwen
– Dennis de Bruyn BV –

Laboratoria & Cleanrooms

Een cleanroom, stof- en/of kiemarme ruimte, is een ruimte waarin de concentratie van deeltjes in de lucht is beheerst. Daarnaast wordt vaak rekening gehouden met de gewenst of vereiste temperatuur, vochtigheid en druk. Welke classificatie voor uw cleanroom is gewenst, of vereist hangt van een aantal factoren af. Graag gaan wij, als Dennis de Bruyn BV, met u het gesprek aan om te kijken wat er noodzakelijk is

 

Waarom ?

Het ontwikkelen of produceren van een product in een cleanroom vindt plaats omdat het product gevoelig is voor besmetting of verontreiniging, of door de (wettelijke) regelgeving. Daarnaast kunnen voor bestaande producten nieuwe eisen ontstaan, of voldoet de reeds bestaande ruimte niet meer aan gestelde eisen. Om deze redenen dient een schone (stof- en kiemarme) ruimte te worden gebouwd en ingericht.

Kenmerken

Kenmerken van een cleanroom zijn onder meer : gladde, goed te reinigen wanden, zo min mogelijk horizontale vlakken, een luchtsluis, specifieke vloer en uiteraard het gebruik van een hepafilter. Dennis de Bruyn BV heeft ruime ervaring op het gebied van fabricage van Cleanrooms. Cleanrooms worden onder meer toegepast in de micro electronica, farmacie, voedingsindustrie en agrarische sector.

Mogelijkheden

De uitrusting van een cleanroom zijn zeer uitgebreid. Alles is daarbij afhankelijk van de vereiste c.q. noodzakelijke classificatie. Dennis de Bruyn BV heeft alle kennis in huis om het gewenste eindresultaat te realiseren en werkt voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende industrieën. Van de bekleding van vloeren tot deuren, ramen, en uiteraard de ronde randafwerkingen. Wij hebben de juiste oplossing voor u.

Cleanroom laten bouwen?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een nieuwbouw -, renovatie, of onderhoud project m.b.t. uw bedrijfsruimte, koel- of klimaatcel of laboratorium ? Of wilt u graag worden voorzien van een eerlijk advies ?
Plan een vrijblijvend gesprek of ontvang een vrijblijvende offerte.
Wij nemen tijd voor een klant en maken graag even persoonlijk kennis.
Binnen 24 uur heeft u een reactie van ons binnen …

2 + 15 =