(+31) 617384291 >>24/7 BEREIKBAAR

Bedrijfsruimte bouwen
– Dennis de Bruyn BV –

Bedrijfsruimten bouwen

Wanneer u voor Dennis de Bruyn BV kiest, kiest u voor kwaliteit. Wij realiseren de nieuwbouw van klein tot groot, denk hierbij aan de bouw van bijvoorbeeld een rookruimte, bollenschuur, loods, bedrijfshallen. 

N

De bedrijfsruimten van Dennis de Bruyn BV worden gerealiseerd door ons totaalconcept. Een totaalconcept houdt in dat wij u helpen bij het ontwerp én realisatie van uw pand. U hoeft zich niet meer druk te maken over de bouw. Dat doen wij. U kunt zich daardoor 100% focussen op het runnen van uw bedrijf. 

Wanneer de schetsen zijn goedgekeurd, gaan wij aan de slag. Wij hebben een groot netwerk aan lokale vakbekwame ondernemers. Door ons netwerk kunnen wij efficiënt werken en wordt uw bedrijfspand snel opgeleverd. Dit ziet u ook terug in de bouwkosten. Wij maken voordat het project van start gaat een prijsvoorstel. Zo weet u wat u te wachten staat en staat u niet voor onaangename verassingen. Dennis de Bruyn BV streeft ernaar dat u voor een scherpe prijs van uw bedrijfspand kan genieten

Bij het bouwen van bedrijfsruimten stellen wij een plan van aanpak op. Hierin worden wensen en behoeftes als uitgangspunt gebruikt. Wij luisteren naar u met een vakkundig oor en geven, indien nodig, advies. U kunt ervoor kiezen dat wij uw bedrijfspand schetsen, maar u kunt ook een eigen architect inschakelen. De architecten van Dennis de Bruyn BV zijn betrouwbaar en hebben veel vakkennis. De architect schetst een verantwoord, economisch en praktisch ontwerp. Als kiest voor een eigen architect, kunt u het ontwerp bij ons afgeven. 

Bij Dennis de Bruyn BV heeft u altijd contact met één contactpersoon. Hierdoor kan Dennis de Bruyn BV misverstanden voorkomen. Dennis de Bruyn BV wil graag dat het hele proces soepel verloopt. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos! Graag tot ziens!

Bedrijfsruimte laten bouwen ?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een nieuwbouw -, renovatie, of onderhoud project m.b.t. uw bedrijfsruimte, koel- of klimaatcel of laboratorium ? Of wilt u graag worden voorzien van een eerlijk advies ?
Plan een vrijblijvend gesprek of ontvang een vrijblijvende offerte.
Wij nemen tijd voor een klant en maken graag even persoonlijk kennis.
Binnen 24 uur heeft u een reactie van ons binnen …

15 + 9 =